
— un éclat de nature pour une cuisine autrement —
Vanilla for unique and exclusive signature desserts
avec des vanilles d'exceptions.
What We Do:
Exigence et qualité
Sourced from the depths of the Amazon, Le Petit Traveller vanilla offers a raw, wild intensity unlike any other.
Handcrafted from each pod and bean, our vanilla carries the unique essence of this ancient land. For chefs seeking authentic flavors, our collection offers singular aromas and rare nuances, shaped by nature’s untamed beauty..
A limited edition product for truly unique and bold culinary creations.
Redefining Taste

Preserving Nature, Cultivating Excellence: Our Vanilla Model
Our commitment to sustainability is reflected in our vanilla cultivation practices in the Amazon rainforest. We are dedicated to providing products that are both delicious and ethically sourced.

Gain de temps et différent
Pour les chefs et pâtissiers souhaitant distinguer leurs créations, ce caviar de vanille offre des notes prononcées de cacao, de café et de tonka, tout en étant facile à utiliser à la cuillère

Transformation naturelle
La transformation de la vanille, de la gousse verte à la gousse noire, nécessite un affinage d'au moins un an. Ce processus implique un séchage naturel au soleil, intégrant des pratiques agricoles durables qui préservent l'environnement et favorisent la biodiversité ainsi que le bien-être des communautés locales.
Rejoignez-nous pour savourer des saveurs authentiques et soutenir une agriculture responsable.
Nos références
Nous sommes en bonne compagnie.



